Download lagu Happy Asmara - Salah Pilih Mp3

Happy Asmara - Salah Pilih

Listen: 311

Duration: 05:31

MP3 size: 5.19 MB

Date: 05 May 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Jaremu Aku Mung Siji Sijine
Sing Bakal Mbok Tresnani Sak LawaseNanging Opo Bukti, Kabeh Mung Sewates Janji
Nyatane Ono Sing Liyo Ning Mburi

Yen Pancen Kowe Seneng Karo Dekne
Njuk Kanggo Ngopo Aku Ngeboti Kowe
Aku Wes Ra Nrimo Tresnaku Mbok Sio Sio
Ngapuro Tanpo Pamit Aku Lungo

Aku Ra Bakal Bali
Kowe Ra Sah Nggolek I
Uwes Kadung Loro Ati
Mergo Kowe Sing Njalari

Senajan Abot Sanggane
Kudu Pisah Ro Kowe
Nanging Yen Tak Pikir
Cen Aku Sing Salah (aku Sing Salah)

Aku Sing Salah Milih Kowe

Opo Kowe Ora Rumongso
Nek Pancen Kowe Sing Salah
Bubaran Wae Nek Koyo Ngene Carane

Wes Ora Usah Dibacutno
Timbang Kowe Ora Betah
Lungo Sing Adoh Atiku Wes Emoh



#HappyAsmara #SalahPilih #AdhiganaMusic


Produksi : Adhigana Music

Fb : Adhigana
Ig : @adhiganamusic

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Salah Pilih di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu HAPPY ASMARA - SALAH PILIH ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara Salah Pilih. Lirik Lagu Happy Asmara Salah Pilih Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home