Download lagu HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO Mp3

HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO

Listen: 985

Duration: 05:11

MP3 size: 4.99 MB

Date: 02 August 2019




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku
Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergiRa sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati
Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase


Download Lagu Gratis HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA TAK IKHLASNO. Lirik Lagu HAPPY ASMARA TAK IKHLASNO Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home