Download lagu Happy Asmara - Tak Warahi Carane Mp3

Happy Asmara - Tak Warahi Carane

Listen: 299

Duration: 07:00

MP3 size: 6.84 MB

Date: 03 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Matur Suwon Mergo Wes Ngukir Loro
Loro Ning Ati Ora Bakal Biso Lali
Sepiro Caramu Nglarani Ati
Bakal Tak Eleng-eleng Tekan Mati

Sak Jane Aku Iso Nglarani
Tapi Aku Isih Nduwe Ati
Yen Kowe Arep Mblenjani
Sumonggo Tak Jembarno Ati

Loro Seng Mbok Gawe
Ra Bakal Tak Lalekke
Yen Kowe Rep Nglarani
Tak Trimo Sak Jroning Ati

Tatu Seng Tak Roso
Iki Ora Sepiro
Aku Ngadek Jejek Mergo Atiku Wes Ora Loro

Yen Pengen Nglarani
Kowe Mung Tak Esemi
Reneo Tak Warahi Carane Dolanan Ati
Reneo Tak Warahi Carane ,dolanan Ati

#HappyAsmara #Pashati #TakWarahiCarane


Copyright © 2021, HappyAsmaraMusic

Terima Kasih Anda Sudah Mampir Di Channel Aku
Jangan Lupa Untuk Klik Like, Comment, Share, Dan Subscribe Channel Resmi Aku, Juga Klik Gambar Lonceng Agar Anda Dapat Info Video-video Terbaru Rilisan Aku

selengkapnya Kunjungi Kami Di:
Channel :
Instagram :
Facebook :
fanspage :



Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tak Warahi Carane di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu HAPPY ASMARA - TAK WARAHI CARANE (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara Tak Warahi Carane. Lirik Lagu Happy Asmara Tak Warahi Carane Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home