Download lagu Happy Asmara - Tangise Sarangan Mp3

Happy Asmara - Tangise Sarangan

Listen: 145

Duration: 04:59

MP3 size: 4.48 MB

Date: 25 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

sarangan sing dadi saksi
nalikane jaman semono
ning kono sliramu medot janji
ono pinggir telogo aku biso opo
kecobo ngronto ning dodo hooo ooo hooo ooo

telogomu ibarate eluhku
howo adem ibarat atiku
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
sing tak roso perih ning dodo
kudu lilo aku mbok tinggalno

ilo, aku ra lilo
nanging piye maneh wis dalan kuoso
sarangan dadi saksi tumetes eluhku
ning pinggir telogo tak culne sliramu

piye, aku kudu piye
yen uwis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo
karo wong ayu sing dadi pilihanmu

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tangise Sarangan di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu HAPPY ASMARA - TANGISE SARANGAN ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara Tangise Sarangan. Lirik Lagu Happy Asmara Tangise Sarangan Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home