Download lagu Happy Asmara - Tau Tatu Mp3

Happy Asmara - Tau Tatu

Listen: 712

Duration: 05:13

MP3 size: 5.01 MB

Date: 10 November 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

tatu hang bengen tau
manggon nong ati nisun
seperene perihe mageh keroso

iku hang gawe sun kuatir
bakal kebalen maneng
isun wedi di larani

paribasane riko kelaksan nyanding isun
dadiyo ulan hang biso madangi isun

siji hang sun jaluk nyang riko
janji sing arep ngeliyo
mergo ati iki wes tau keloro

kadung mbesok atinisun wes riko duweni
sun jaluk ojo riko larani
kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
sun jaluk ojo disio-sio

mergane sedurunge isun wes tau tatu
wes tau tatu

paribasane riko kelaksan nyanding isun
dadiyo ulan hang biso madangi isun

siji hang sun jaluk nyang riko
janji sing arep ngeliyo
mergo ati iki wes tau keloro

kadung mbesok atinisun wes riko duweni
sun jaluk ojo riko larani
kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
sun jaluk ojo disio-sio

mergane sedurunge isun wes tau tatu
wes tau tatu
kadung mbesok atinisun wes riko duweni
sun jaluk ojo riko larani
kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
sun jaluk ojo disio sio
mergane sedurunge isun wes tau tatu
wes tau tatu

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Tau Tatu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu HAPPY ASMARA - TAU TATU [ Dj Remix ] ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara Tau Tatu. Lirik Lagu Happy Asmara Tau Tatu Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home