Download lagu Happy Asmara Tau Tatu Mp3

Listen: 88

Duration: 05:13

MP3 size: 5.01 MB


Happy Asmara Tau Tatu

Lirik:

Sembunyikan Lirik

tatu hang bengen tau
manggon nong ati nisun
seperene perihe mageh keroso

iku hang gawe sun kuatir
bakal kebalen maneng
isun wedi di larani

paribasane riko kelaksan nyanding isun
dadiyo ulan hang biso madangi isun

siji hang sun jaluk nyang riko
janji sing arep ngeliyo
mergo ati iki wes tau keloro

kadung mbesok atinisun wes riko duweni
sun jaluk ojo riko larani
kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
sun jaluk ojo disio-sio

mergane sedurunge isun wes tau tatu
wes tau tatu

paribasane riko kelaksan nyanding isun
dadiyo ulan hang biso madangi isun

siji hang sun jaluk nyang riko
janji sing arep ngeliyo
mergo ati iki wes tau keloro

kadung mbesok atinisun wes riko duweni
sun jaluk ojo riko larani
kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
sun jaluk ojo disio-sio

mergane sedurunge isun wes tau tatu
wes tau tatu
kadung mbesok atinisun wes riko duweni
sun jaluk ojo riko larani
kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko
sun jaluk ojo disio sio
mergane sedurunge isun wes tau tatu
wes tau tatu

Download Lagu Gratis Happy Asmara Tau Tatu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara Tau Tatu Mp3 Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - TAU TATU [ Dj Remix ] ( Official Music Video ) lengkap dengan lirik lagu Tau Tatu.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com