Download lagu Happy Asmara Terlanjur Sayang Mp3

Listen: 211

Duration: 05:01

MP3 size: 4.89 MB


Happy Asmara Terlanjur Sayang

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Terlanjur tak sayang
Ternyata milik orang
Wes saling mencintai
Tapi ra iso tak nduweni

Terlanjur tak sayang
Ternyata milik orang
Wes saling mencintai
Tapi ra iso tak nduweni

Yo wes opo jare
Manut karo critane
Mung iso ndelik
Nglakoni tresno
Dan slalu mbatin I love you

Kadang aku wedi kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Iki piye ceritane
Kadung wes podo senenge
Iki piye ceritane
Yo wes tak lakoni wae

Yo wes opo jare
Manut karo critane
Mung iso ndelik
Nglakoni tresno
Dan slalu mbatin I love you

Kadang aku wedi kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Kadang aku wedi kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Iki piye ceritane
Kadung wes podo senenge
Iki piye ceritane
Yo wes tak lakoni wae

Download Lagu Gratis Happy Asmara Terlanjur Sayang di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara Terlanjur Sayang Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu HAPPY ASMARA - TERLANJUR SAYANG (Official Music Video) lengkap dengan lirik lagu Terlanjur Sayang.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net[at]gmail.com
DownloadLagu345.Com