Download lagu Happy Asmara - Terlanjur Sayang Mp3

Happy Asmara - Terlanjur Sayang

Listen: 625

Duration: 05:01

MP3 size: 4.89 MB

Date: 16 March 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Terlanjur tak sayang
Ternyata milik orang
Wes saling mencintai
Tapi ra iso tak nduweni

Terlanjur tak sayang
Ternyata milik orang
Wes saling mencintai
Tapi ra iso tak nduweni

Yo wes opo jare
Manut karo critane
Mung iso ndelik
Nglakoni tresno
Dan slalu mbatin I love you

Kadang aku wedi kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Iki piye ceritane
Kadung wes podo senenge
Iki piye ceritane
Yo wes tak lakoni wae

Yo wes opo jare
Manut karo critane
Mung iso ndelik
Nglakoni tresno
Dan slalu mbatin I love you

Kadang aku wedi kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Kadang aku wedi kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang aku wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Iki piye ceritane
Kadung wes podo senenge
Iki piye ceritane
Yo wes tak lakoni wae

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Terlanjur Sayang di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu HAPPY ASMARA - TERLANJUR SAYANG (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara Terlanjur Sayang. Lirik Lagu Happy Asmara Terlanjur Sayang Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home