Download lagu Happy Asmara Tinggalen Mp3

Listen: 305

Duration: 03:59

MP3 size: 3.51 MB


Happy Asmara Tinggalen

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Wis tinggalen
Tinggalen tresnomu kuwi
Amergo kowe saiki
Wis nduwe ganti

Mugi iki
Dalan sing di wei gusti
Kowe lan aku ra iso
Yen dadi siji

Reff:

Mending tak lalekne
Roso sing ning njero atiku
Tatune wis tatu
Tatune wis keliwat jeru
Nanging yen wis
Walih jomblo leki aku
Tresnomu ning atiku sudah berlalu

Karo kowe
Aku wis ketutut tresno
Masio ra direstui
Karo wong tuo

Roso isih
Iso wae tok lalekno
Nanging roso loro iki
Jeru ning dodo

Reff

Mending tak lalekne
Roso sing ning njero atiku
Tatune wis tatu
Tatune wis keliwat jeru
Nanging yen wis
Walih jomblo leki aku
Tresnomu ning atiku sudah berlalu

Nanging yen wis
Walih jomblo leki aku
Tresnomu ning atiku sudah berlalu

Download Lagu Gratis Happy Asmara Tinggalen di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara Tinggalen Mp3 Terbaru. Download Lagu happy asmara - tinggalen (official music video) lengkap dengan lirik lagu Tinggalen.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: [email protected]
DownloadLagu345.Com