Download lagu Happy Asmara - Udan Janji Mp3

Happy Asmara - Udan Janji

Listen: 147

Duration: 04:43

MP3 size: 4.33 MB

Date: 22 May 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3πŸ˜‰



Lirik:

Semilir Angin Dalu Sumripit Roso Ning Ati
Soyo Nambahi Roso Kasmara Iki
Pirang-pirang Bengi Tansah Tak Enteni
Nanging Raono Teko Nugemi Janjimu

Padange Rembulan Sing Ngancani Sepiku
Suwi Ngenteni Raono Tekamu
Pirang-pirang Bengi Mung Tak Sawang Langit
Nangis Netes Eluhku, Geloning Atiku

Raono Banyu Sing Nelesi Ning Pelataran
Nanging Mung Udan Janjimu Nelesi Atiku Sing Kasmaran
Raono Banyu Sing Nelesi Mudun Ning Bumi
Nanging Mung Udan Janjimu Sing Deres Gawe Geloning Ati

Ojo Mung Paring Janji, Nganti Kapan Nyekso Kangenku
Nganti Seprene Raono Tekamu
Semilir Angin Dalu Sumripit Roso Ning Ati
Soyo Nambahi Roso Kasmara Iki

Pirang-pirang Bengi Tansah Tak Enteni
Nanging Raono Teko Nugemi Janjimu
Padange Rembulan Sing Ngancani Sepiku
Suwi Ngenteni Raono Tekamu…

Music Video Playlist From Our Artists:
Happy Asmara : ​​​​​​​​
Yeni Inka : ​​​​​​​​
Shepin Misa : ​​​​​​​​
Yeni Inka : ​​​​​​​
Shepin Misa : ​​​​​​​
Yeni Inka : ​​​​​
Cita Amelia : ​​​​​
Happy Asmara : ​​​​
Yeni Inka : ​​​
Ratna Antika : ​​
Shepin Misa :
Brodin :
Yuni Vebra :
Yeni Inka :
Ratna Antika :



Download Lagu Gratis Happy Asmara - Udan Janji di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu HAPPY ASMARA - UDAN JANJI ( Official Music Video ) Raono banyu sing nelesi ning pelataran Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara Udan Janji. Lirik Lagu Happy Asmara Udan Janji Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home