Download lagu Happy Asmara Umpomo Aku Mati Mp3

Listen: 47

Duration: 04:27

MP3 size: 4.17 MB


Happy Asmara Umpomo Aku Mati

Lirik:

Sembunyikan Lirik

jaremu aku sing enek ning atimu
jaremu aku sing iso dadi jantungmu
sliramu ning endi wis ra tau bali
atiku loro pas mok minggatno

setiaku iki opo wis dadi pungkasan
pengorbananku opo wis dadi kenangan
pancen wis nasibe pancen wis dalane
piye rasane yen dipisahne

ning endi tresno sing mbok rasakne
kudune kowe saiki ning kene
nanging aku sing loro
mergo kowe ngadoh ngelungo

ning endi tresno sing mbiyen tak banggakne
kudune kowe saiki ning kene
mungkin tak mati wae
opo kowe bakal ndungokne

setiaku iki opo wis dadi pungkasan
pengorbananku opo wis dadi kenangan
pancen wis nasibe pancen wis dalane
piye rasane yen dipisahne

ning endi tresno sing mbok rasakne
kudune kowe saiki ning kene
nanging aku sing loro
mergo kowe ngadoh ngelungo

ning endi tresno sing mbiyen tak banggakne
kudune kowe saiki ning kene
mungkin tak mati wae
opo kowe bakal ndungokne

hooo wo.. o..
umpomo mengko aku wis mati

Download Lagu Gratis Happy Asmara Umpomo Aku Mati di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara Umpomo Aku Mati Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu happy asmara - umpomo aku mati (official music video) lengkap dengan lirik lagu Umpomo Aku Mati.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net[at]gmail.com
DownloadLagu345.Com