Download lagu Happy Asmara - Wes Tatas Mp3

Happy Asmara - Wes Tatas

Listen: 2,392

Duration: 06:10

MP3 size: 5.96 MB

Date: 07 November 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tak Eleng-eleng mbiyen
tau ngomong opo
Arep ngancani aku tekan
pungkase umurku

Nanging saikine
kowe ninggal janjine
Ibarat banyu mili
wes tekan segoro

Cubo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengen lara
Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang

Reff :
Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah Wes tak ngalah..

Download Lagu Gratis Happy Asmara - Wes Tatas di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu HAPPY ASMARA - WES TATAS (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara Wes Tatas. Lirik Lagu Happy Asmara Wes Tatas Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home