Download lagu Hendra Kumbara - Sangu Turu Mp3

Hendra Kumbara - Sangu Turu

Listen: 119

Duration: 05:24

MP3 size: 5.12 MB

Date: 30 June 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tenang wae aku seh ning kene
Tak nyanyeke lagu sak mereme mripatmu
Snajan wagu rapati merdu
Sing penting krungu kanggo sanguturu

Tenang wae aku seh ning kene
Ora bakal lungo barengan tekan tuwo
Snajan lemu putih rambutmu
Percoyo aku ora bakal mlayu

Rungokno tak tulis lagu
Tulus seko atiku
Mugo-mugo ngancani
Awakmu yen wayah sepi

Tak tulis crito
Tresno sing tak rasakno
Karo kowe ning kene
Saiki sesok lan selawase

Kudu mbok eling2
Ojo nganti berpaling
Kancani ku nyanyi
Ngancaniku nyanyi
Nganti telakku garing

Download Lagu Gratis Hendra Kumbara - Sangu Turu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Hendra Kumbara - Sangu Turu (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Hendra Kumbara Sangu Turu. Lirik Lagu Hendra Kumbara Sangu Turu Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home