Download lagu Iksan Skuter Negara (Live Lokananta) Mp3

Listen: 84

Duration: 03:43

MP3 size: 3.35 MB


Iksan Skuter Negara (Live Lokananta)

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Kesel atiku sabar ngerteni
Ngempet loro neng ati
Tresno karo kowe opo kudu larane
Nangis batin nganti koyo ngene

Wes mas aku seng mundur
Ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
Jalin cintane bubrah, roso ati ra nggenah
Kesel atiku sabar ngerteniAku pengene pisah, nanging sliramu wegah

Wes aku rak kuat, aku tak sek minggat
Tresno iki udu dolanan, loro atiku, atiku loro

Tresno seng suci sak ikine tinggal janji
Tangise ati dadi siji

Ra kuat aku, nyekso batine atiku

Download Lagu Gratis Iksan Skuter Negara (Live Lokananta) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Iksan Skuter Negara (Live Lokananta) Mp3 Terbaru. Download Lagu Negara (Live Lokananta) lengkap dengan lirik lagu Negara (Live Lokananta).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: [email protected]
DownloadLagu345.Com