Download lagu ILUX - Nelongso Atiku Mp3

ILUX - Nelongso Atiku

Listen: 435

Duration: 04:15

MP3 size: 4.05 MB

Date: 16 July 2019




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Ra iling janjine bien
Koe ninggal aku ora mikir mikir
Tanpo masalah sing ono koe moro ngadoh
Gawe ati iki cidro

Mili deres banyu moto
Ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
Mungkin iki wes garise
Yen wes ora sayang mending koe ngomongAku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah

Nelongso atiku nangis ning batinku
Koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
Yen wes ora sayang mending koe ngomong
Ojo moro moro ngilang

Mili deres banyu moto
Ngiringi langkahku ngiklasno awakmu
Mungkin iki wes garise
Aku kudu pisah tanpo aku ngeroso salah

Nelongso atiku nangis ning batinku
Koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
Yen wes ora sayang mending koe ngomong
Ojo moro moro ngilang

Nelongso atiku nangis ning batinku
Koe ninggal aku tanpo sebab moro lungo
Yen wes ora sayang mending koe ngomong
Ojo moro moro ngilang

Yen wes ora sayang mending koe ngomong
Ojo moro moro ngilang

Situs blog ini tidak menyediakan Streaming ataupun Download Mp3 nya
Karena itu melanggar hak cipta.
Dan lirik lagu ini sepenuhnya hak cipta pemiliknya
Seperti penulis, artis, dan label yang bersangkutan.

Download Lagu Gratis ILUX - Nelongso Atiku di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu NELONGSO ATIKU - ILUX ID (OFFICIAL VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu ILUX Nelongso Atiku. Lirik Lagu ILUX Nelongso Atiku Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home