Download lagu Imelda Veronica - Golek Liyane (Lungamu Ninggal Kenangan) Mp3

Imelda Veronica - Golek Liyane (Lungamu Ninggal Kenangan)

Listen: 181

Duration: 04:21

MP3 size: 4.11 MB

Date: 06 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Cobo Tak Kuwat Kuwatne
Weroh Kowe Karo Dekne
Bisoku Amung Ndungakne
Mugo Langeng Selawase

Lungamu Ningal Kenangan
Tekamu Ngirim Undangan
Medotne Tali Katresnan
Yen Pancen Kuwi Dalane Tak Trimo Keputusane
Aku Tak Golek Liyane

Sak Tenane Aku Sayang
Jeroning Atiku Iki Wegah Kelangan
Tak Ikhlasne Kowe Ilang
Snajan Mbiyen Kowe Wes Tau Tau Tak Sayang
Tresnoku Kok Sio Sio
Ningal Tatu Nembus Jroning Dodo
Mugo Kowe Getun
Cekap Smanten
Matur Nuwon

#ImeldaVeronica #GolekLiyane #AdhiganaMusic

PRODUKSI : ADHIGANA
FB : Adhigana
IG : @Adhiganamusic

Download Lagu Gratis Imelda Veronica - Golek Liyane (Lungamu Ninggal Kenangan) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu IMELDA VERONICA - GOLEK LIYANE (Official Music Video) | Lungamu Ninggal Kenangan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Imelda Veronica Golek Liyane (Lungamu Ninggal Kenangan). Lirik Lagu Imelda Veronica Golek Liyane (Lungamu Ninggal Kenangan) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home