Download lagu Intan Chacha Gelang Kalung Mp3

Listen: 117

Duration: 04:50

MP3 size: 4.39 MB


Intan Chacha Gelang Kalung

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Gelang kalung sing tak tompo
ngelingake jamane semono
naliko biyen biyene
tresno aku nganti sak lawase

opo kowe ra kelingan
janji pengen urip bebarengan
bendino amung tak roso
opo pancen sliramu ra kroso

opo sliramu ra getun
mung rekoso urip ono nggunung
bungah susah dilakoni
yen rezeki ono sing maringi

gelang kalung dadi saksi
mugo sliramu ra bakal nyidrani
wiwit ndunyo nganti akhir
duh wong bagus sing tak pikir pikir

gelang kalung sing tak tompo
ngelingake jamane semono
naliko biyen biyene
tresno aku nganti sak lawase

opo kowe ra kelingan
janji pengen urip bebarengan
bendino amung tak roso
opo pancen sliramu ra kroso

opo sliramu ra getun
mung rekoso urip ono nggunung
bungah susah dilakoni
yen rezeki ono sing maringi

gelang kalung dadi saksi
mugo sliramu ra bakal nyidrani
wiwit ndunyo nganti akhir
duh wong bagus sing tak pikir pikir

Download Lagu Gratis Intan Chacha Gelang Kalung di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Intan Chacha Gelang Kalung Mp3 Terbaru. Download Lagu Intan Chacha - Gelang Kalung [OFFICIAL] lengkap dengan lirik lagu Gelang Kalung.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com