Download lagu Intan Chacha - Nglarani Mboten Kulino (Dj Remix) Mp3

Intan Chacha - Nglarani Mboten Kulino (Dj Remix)

Listen: 166

Duration: 05:29

MP3 size: 5.17 MB

Date: 24 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

*NGLARANI MBOTEN KULINO*

Aku Ra Pengen Nyawang Kowe Sedih Ati
Yen Di Gawe Gelo
Sak Isoku Tak Tambani
Yen Ngomongne Tresno
Nggo Dolanan Gawe Gelo
Kulo Mung Cah Ndeso Nglarani Mboten Kulino

Aku Mung Pengen Gawe Seneng Atimu
Gawe Ayem Atimu
Bahagia Bersamamu
Nyawang Esemmu Wes Nyenengke Atiku
Yen Kowe Dadi Bojoku

Sampek O Tuwek
Tresnoku Ora Kurang
Malah Soyo Tenanan
Jo Kuwatir Kowe Seng Tenang

Pinginku Mung Siji Jogonen Tresnomu Kuwi
Enek Aku Seng Ngenteni

Aktivasi RBT Reff 1 :
Telkomsel : Ketik NGLFE Kirim Ke 1212
3 RBT : Ketik 6283542 Kirim Ke 1212
XL : Ketik 18718091 Kirim Ke 1818

Aktivasi RBT Reff 2 :
Telkomsel : Ketik LRNBJ Kirim Ke 1212
3 RBT : Ketik 6283544 Kirim Ke 1212
XL : Ketik 18718092 Kirim Ke 1818

Aktivasi RBT Song 1 :
Telkomsel : Ketik RNICD Kirim Ke 1212
3 RBT : Ketik 6283545 Kirim Ke 1212
XL : Ketik 18718093 Kirim Ke 1818

Aktivasi RBT Song 2 :
Telkomsel : Ketik BOTPH Kirim Ke 1212
3 RBT : Ketik 6283546 Kirim Ke 1212
XL : Ketik 18718094 Kirim Ke 1818

Download Original Audio :
Link On Joox :


Link On Itunes :

app=itunes&at=1l3v9Tx

Link On Langit Musik :


Link On Spotify :


Link On Deezer :


Link On Qobuz :


Link On Tidal :


Link On KKBOX :


Video Klip Intan Chacha Lainnya :
Intan Chacha - Kowe Pujaan Hatiku :
Intan Chacha - Sehati Karo Kowe :
Intan Chacha - Aku Sopomu :
Intan Chacha - Pengen Jadian :
Intan Chacha - Sawangen Aku :
Intan Chacha - Butuh Tatih Tayang :
Intan Chacha - I Love You Tanpa Rasa :
Intan Chacha - Nyawang Story Mu :
Intan Chacha - Mboh Ra Mikir :
Intan Chacha - Penak Karo Kowe :
Intan Chacha - Ojo Cemburu :
Intan Chacha - Nglarani Mboten Kulino :
Intan Chacha - Akeh Duite Nambah Bojone :
Intan Chacha - Sliramu Ning Atiku :
Intan Chacha - Nyusu Ben Ndang Lemu :
Intan Chacha - Ben Ayu Akeh Ragate :
Intan Chacha - Mantansu :
Intan Chacha - Tonggo Dewe :
Intan Chacha - Mboten Pareng Nakal :
Intan Chacha - Sambel Korek :
Intan Chacha - Isin Karo Bojone :
Intan Chacha - Tuman Inbokan :
Intan Chacha - Sayur Tanpa Garam :

Find Us :




#SMMOfficialArtist #IntanChacha #NglaraniMbotenKulino

Download Lagu Gratis Intan Chacha - Nglarani Mboten Kulino (Dj Remix) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Intan Chacha - Nglarani Mboten Kulino (OFFICIAL REMIX) {CYBER DJ} Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Intan Chacha Nglarani Mboten Kulino (Dj Remix). Lirik Lagu Intan Chacha Nglarani Mboten Kulino (Dj Remix) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home