Download lagu Intan Chacha Sawangen Aku Mp3

Listen: 139

Duration: 05:15

MP3 size: 5.03 MB


Intan Chacha Sawangen Aku

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Tak simpen neng ati
Sing tak tresnani
Siji kowe nganti saiki
Gedene tresnoku
Raono liyane
Mung kanggo kowe selawase

Tulung sawangen aku
Aku sing sayang kowe
Tulung sawangen aku
Aku sing kangen kowe

Aku percoyo karo kowe
Tulung jogonen tresnoku
Ojo gampang kegodo atimu
Jogonen tresnomu kanggo aku
Jogonen atimu kanggo aku
Gedene tresnoku kanggo kowe

Tak ukir jero ati
Tresnoku kanggo kowe
Cukup siji selawase
Aku sing nandang rindu
Aku sing nandang tresno
Tak jaluk kowe ojo ngeliyo

Tulung sawangen aku
Aku sing sayang kowe
Tulung sawangen aku
Aku sing kangen kowe

Aku percoyo karo kowe
Tulung jogonen tresnoku
Ojo gampang kegodo atimu
Jogonen tresnomu kanggo aku
Jogonen atimu kanggo aku
Gedene tresnoku kanggo kowe

Tak ukir jero ati
Tresnoku kanggo kowe
Cukup siji selawase
Aku sing nandang rindu
Aku sing nandang tresno
Tak jaluk kowe ojo ngeliyo

Download Lagu Gratis Intan Chacha Sawangen Aku di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Intan Chacha Sawangen Aku Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Intan Chacha - Sawangen Aku (OFFICIAL VIDEO) lengkap dengan lirik lagu Sawangen Aku.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: [email protected]
DownloadLagu345.Com