Download lagu Irene Ghea - Cidro 2 (Dj Koplo) Mp3

Irene Ghea - Cidro 2 (Dj Koplo)

Listen: 304

Duration: 04:53

MP3 size: 4.42 MB

Date: 04 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Cidro 2

Durung Nganti Garing Catu Sing Ning Atiku
Tego Tegone Sliramu Nambahi Loro Batinku
Aku Ora Percoyo Nanging Kabeh Iki Nyoto
Cetho Ning Ngarepe Moto Yen Sliramu Kuwi Cidro

Panas Panase Srengenge Kuwi Kang Nguliti Awak Iki
Nanging Seh Panas Rasaning Ati Nyawang Kedadean Iki

Lungo Awakku Sing Kudu Lungo Timbang Batinku Keloro Loro
Ra Bakal Awakku Iki Bali Nemoni Sliramu
Lilo Awakku Iki Wes Lilo Senajan Loro Neng Njero Dodo
Yen Pancene Uwis Nasibku Kudu Pisahan Karo Awakmu


Download Lagu Gratis Irene Ghea - Cidro 2 (Dj Koplo) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Dj Koplo Cidro 2 - Irene Ghea I Official Music Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Irene Ghea Cidro 2 (Dj Koplo). Lirik Lagu Irene Ghea Cidro 2 (Dj Koplo) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home