Download lagu James AP Ajarono Lali Mp3

Listen: 627

Duration: 04:48

MP3 size: 4.38 MB


James AP Ajarono Lali

Lirik:

Sembunyikan Lirik

ajarono makne sun biso
sing ngarep maning, sing eling maning

wes kasep digetuni
wes kadung sun putusi
riko hang sun aboti
saikine wes lali

isun hang ngelarani
isun dewek hang jalari
wes mulo pantes riko
gawe isun gedigi

isun geletakno
gedigu baen welas riko



ajarono makne sun biso
sing ngarep maning, sing eling maning
pantes mulo riko tinggalno
mergo sing keneng dieman maning
isun hang bodoh iki

isun hang ngelarani, isun dewek hang jalari
wes mulo pantes riko gawe isun gedigi
isun geletakno gedigu baen welas riko

ajarono makne sun biso
sing ngarep maning, sing eling maning
pantes mulo riko tinggalno
mergo sing keneng dieman maning

ajarono (ajarono) makne sun biso (makne sun biso)
sing ngarep maning, sing eling maning
pantes mulo (pantes mulo) riko tinggalno (riko tinggalno)
mergo sing keneng dieman maning
isun hang bodoh iki, isun hang bodoh iki

Download Lagu Gratis James AP Ajarono Lali di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu James AP Ajarono Lali Mp3 Terbaru. Download Lagu James AP - Ajarono Lali (Official Lyric) lengkap dengan lirik lagu Ajarono Lali.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com