Download lagu James AP - Ajarono Lali Mp3

James AP - Ajarono Lali

Listen: 1,446

Duration: 04:48

MP3 size: 4.38 MB

Date: 22 March 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

ajarono makne sun biso
sing ngarep maning, sing eling maning

wes kasep digetuni
wes kadung sun putusi
riko hang sun aboti
saikine wes lali

isun hang ngelarani
isun dewek hang jalari
wes mulo pantes riko
gawe isun gedigi

isun geletakno
gedigu baen welas riko



ajarono makne sun biso
sing ngarep maning, sing eling maning
pantes mulo riko tinggalno
mergo sing keneng dieman maning
isun hang bodoh iki

isun hang ngelarani, isun dewek hang jalari
wes mulo pantes riko gawe isun gedigi
isun geletakno gedigu baen welas riko

ajarono makne sun biso
sing ngarep maning, sing eling maning
pantes mulo riko tinggalno
mergo sing keneng dieman maning

ajarono (ajarono) makne sun biso (makne sun biso)
sing ngarep maning, sing eling maning
pantes mulo (pantes mulo) riko tinggalno (riko tinggalno)
mergo sing keneng dieman maning
isun hang bodoh iki, isun hang bodoh iki

Download Lagu Gratis James AP - Ajarono Lali di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu James AP - Ajarono Lali (Official Lyric) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu James AP Ajarono Lali. Lirik Lagu James AP Ajarono Lali Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home