Download lagu Jihan Audy - Akhire Pisahan Ft New Pallapa Mp3

Jihan Audy - Akhire Pisahan Ft New Pallapa

Listen: 180

Duration: 04:31

MP3 size: 4.21 MB

Date: 28 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Akhire Pisahan)

*
Titip Kembang Iki
Dinggo Wong Sing Tak Tresnani
Dijogo Lan Ojo Nganti Ilang

Masio Ra Sesandingan
Ning Ati Tetep Sayang
Ning Mburimu Aku Wes Berjuang

Nanging Opo Kabeh Iki Raono Artine
Koe Milih Ninggal Tresno Tulus Sing Tak Jogo
Kembange Wes Layu Koyo Janjimu Neng Aku

Tresnoku Wes Ilang, Kabur Koyo Layangan
Koe Sing Tak Sayang Akhire Pisahan
Tak Cobo Nglalekke Kenangan Sing Gawe Aku Loro
Ikhlas Koe Lungo, Aku Ora Popo

Back To *

Tresnoku Wes Ilang, Kabur Koyo Layangan
Koe Sing Tak Sayang Akhire Pisahan
Tak Cobo Nglalekke Kenangan Sing Gawe Aku Loro
Ikhlas Koe Lungo, Aku Ora Popo

Aku Lilo, Dadio Wong Liyo Ning Uripku



Download Lagu Gratis Jihan Audy - Akhire Pisahan Ft New Pallapa di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Jihan Audy ft New Pallapa - Akhire Pisahan (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy Akhire Pisahan Ft New Pallapa. Lirik Lagu Jihan Audy Akhire Pisahan Ft New Pallapa Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home