Download lagu Jihan Audy - Cukup Semene Mp3

Jihan Audy - Cukup Semene

Listen: 359

Duration: 05:02

MP3 size: 4.9 MB

Date: 28 October 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Saiki wes bedo
gak koyo jaman semono
opo iki seng jenenge tresno

aku seh ra nyongko
kok awakmu iso tego
mblenjani janji tresno suci

rapopo mas aku ra gelo
senajan kowe milih wong liyo
tak trimo mas senajan loro
wes cukup sak mene tresno karo kowe

Reff.
Ra bakal lali loro ati iki
kowe ninggalke aku, kowe milih mantanmu
cukup sakmene cerito ro kowe
aku wes ra kudu ro awakmu
ra usah balikan ro awakmu

Download Lagu Gratis Jihan Audy - Cukup Semene di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu jihan - cukup semene | official music video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy Cukup Semene. Lirik Lagu Jihan Audy Cukup Semene Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home