Download lagu Jihan Audy Mantan Dadi Ipar Mp3

Listen: 102

Duration: 04:43

MP3 size: 4.33 MB


Jihan Audy Mantan Dadi Ipar

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Memang rodok aneh pancene
Mergo kulino mbendinane
Panggil kamu sebutan sayang
Mbiyen waktu iseh pacaran

Saiki bedo ceritane
Kowe mbojo dulurku dewe
Ra penak rasane atiku
Salah tingkah yen aku pethuk awakmu

Mbiyen dadi pacar saiki family
Mantan dadi ipar rasane nganehi
Duwe kekarepan urip bebarengan
Ora jejodohan maleh seduluran

Ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
Mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
Tratapan atiku saben ketemu awakmu
Ilatku rasane kaku, wedi yen ngucap keliru

Memang rodok aneh pancene, mergo kulino mbendinane
Panggil kamu sebutan sayang, mbiyen waktu iseh pacaran
Saiki bedo ceritane, kowe mbojo dulurku dewe
Ra penak rasane atiku, salah tingkah yen aku pethuk awakmu

Mbiyen dadi pacar saiki family
Mantan dadi ipar rasane nganehi
Duwe kekarepan urip bebarengan
Ora jejodohan maleh seduluran

Memang rodok aneh pancene, mergo kulino mbendinane
Panggil kamu sebutan sayang, mbiyen waktu iseh pacaran
Saiki bedo ceritane, kowe mbojo dulurku dewe
Ra penak rasane atiku, salah tingkah yen aku pethuk awakmu

Mbiyen dadi pacar saiki family
Mantan dadi ipar rasane nganehi
Duwe kekarepan urip bebarengan
Ora jejodohan maleh seduluran

Ra nyongko dadine kok maleh dadi mangkene
Mbiyeni pacarku saiki mbojo dulurku
Tratapan atiku saben ketemu awakmu
Ilatku rasane kaku, wedi yen ngucap keliru

Memang rodok aneh pancene, mergo kulino mbendinane
Panggil kamu sebutan sayang, mbiyen waktu iseh pacaran
Saiki bedo ceritane, kowe mbojo dulurku dewe
Ra penak rasane atiku, salah tingkah yen aku pethuk awakmu

Download Lagu Gratis Jihan Audy Mantan Dadi Ipar di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Jihan Audy Mantan Dadi Ipar Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy - Mantan Dadi Ipar [OFFICIAL] lengkap dengan lirik lagu Mantan Dadi Ipar.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: [email protected]
DownloadLagu345.Com