Download lagu Jihan Audy - Pamer Bojo (NEW PALLAPA) Mp3

Jihan Audy - Pamer Bojo (NEW PALLAPA)

Listen: 930

Duration: 07:12

MP3 size: 6.95 MB

Date: 03 April 2019




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepengen nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Neng opo seneng aku yen mung gawe larakuTeles kebes netes eluh ning dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh ning dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Download Lagu Gratis Jihan Audy - Pamer Bojo (NEW PALLAPA) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu PAMER BOJO ANYAR - JIHAN AUDY - COVER NEW PALLAPA LIVE KUDUS 2019 Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy Pamer Bojo (NEW PALLAPA). Lirik Lagu Jihan Audy Pamer Bojo (NEW PALLAPA) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home