Download lagu Jihan Audy Pamer Bojo (NEW PALLAPA) Mp3

Listen: 598

Duration: 07:12

MP3 size: 6.95 MB


Jihan Audy Pamer Bojo (NEW PALLAPA)

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepengen nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Neng opo seneng aku yen mung gawe larakuTeles kebes netes eluh ning dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh ning dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Download Lagu Gratis Jihan Audy Pamer Bojo (NEW PALLAPA) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Jihan Audy Pamer Bojo (NEW PALLAPA) Mp3 Terbaru. Download Lagu PAMER BOJO ANYAR - JIHAN AUDY - COVER NEW PALLAPA LIVE KUDUS 2019 lengkap dengan lirik lagu Pamer Bojo (NEW PALLAPA).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com