Download lagu Jihan Audy - Tiket Suargo Mp3

Jihan Audy - Tiket Suargo

Listen: 664

Duration: 05:24

MP3 size: 5.12 MB

Date: 03 January 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

suargo tansah mengo lawange
dicawisake kanggo sopo wae
suargo tansah mengo lawange
dicawisake kanggo sopo wae

sing kuat imane lan becik amale
rikolo urip ono donyone

ya imammarus liya sannati


anta babullah himuktamadzi
fabidun yaya wa akhiroti
ya rasulallah hibukdiyati

tiket suargo regane murah
nanging anehe akeh sing wegah
tiket suargo regane murah
nanging anehe akeh sing wegah
tumindak becik angel lakone

Akrh godane lan rintangane
Sing kuat imane slamet uripe

[musik]

suargo tansah mengo lawange
dicawisake kanggo sopo wae

sing kuat imane lan becik amale
rikolo urip ono dunyone

ya imammarus liya sannati
anta babullah himuktamadzi
fabidun yaya wa akhiroti
ya rasulallah hibukdiyati

tiket neroko regane larang
nanging sing seneng kok pirang - pirang
tiek neroko regane larang
nanging sing seneng sepirang - pirang
tumindak olo pancene gampang

ojo turuti godane syetan
sing ngajak marang kasengsaran

Download Lagu Gratis Jihan Audy - Tiket Suargo di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu TIKET SUWARGO - Jihan Audy | OFFICIAL ONE NADA Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy Tiket Suargo. Lirik Lagu Jihan Audy Tiket Suargo Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home