Download lagu Jihan Audy Tiket Suargo Mp3

Listen: 308

Duration: 05:24

MP3 size: 5.12 MB


Jihan Audy Tiket Suargo

Lirik:

Sembunyikan Lirik

suargo tansah mengo lawange
dicawisake kanggo sopo wae
suargo tansah mengo lawange
dicawisake kanggo sopo wae

sing kuat imane lan becik amale
rikolo urip ono donyone

ya imammarus liya sannati


anta babullah himuktamadzi
fabidun yaya wa akhiroti
ya rasulallah hibukdiyati

tiket suargo regane murah
nanging anehe akeh sing wegah
tiket suargo regane murah
nanging anehe akeh sing wegah
tumindak becik angel lakone

Akrh godane lan rintangane
Sing kuat imane slamet uripe

[musik]

suargo tansah mengo lawange
dicawisake kanggo sopo wae

sing kuat imane lan becik amale
rikolo urip ono dunyone

ya imammarus liya sannati
anta babullah himuktamadzi
fabidun yaya wa akhiroti
ya rasulallah hibukdiyati

tiket neroko regane larang
nanging sing seneng kok pirang - pirang
tiek neroko regane larang
nanging sing seneng sepirang - pirang
tumindak olo pancene gampang

ojo turuti godane syetan
sing ngajak marang kasengsaran

Download Lagu Gratis Jihan Audy Tiket Suargo di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Jihan Audy Tiket Suargo Mp3 Terbaru. Download Lagu TIKET SUWARGO - Jihan Audy | OFFICIAL ONE NADA lengkap dengan lirik lagu Tiket Suargo.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com