Download lagu Jihan Audy - Wegah Kelangan Ft New Pallapa Mp3

Jihan Audy - Wegah Kelangan Ft New Pallapa

Listen: 139

Duration: 05:16

MP3 size: 5.04 MB

Date: 16 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Wegah Kelangan)

Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Ning Ati
Pengenku Koe Ngerti

Tulung Koe Aja Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan
Ra Iso Neruske Katresnan

*
Jujur Aku Iseh Sayang, Wegah Kelangan
Mergo Tresno Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Piye Maneh Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Ginaris, Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niat Ngelarani Atimu
Rungokno Aku Senajane Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnoku

Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Koe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Lek Ngelarani

Back To *

Download Lagu Gratis Jihan Audy - Wegah Kelangan Ft New Pallapa di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Jihan Audy ft New Pallapa - Wegah Kelangan (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Jihan Audy Wegah Kelangan Ft New Pallapa. Lirik Lagu Jihan Audy Wegah Kelangan Ft New Pallapa Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home