Download lagu Kalia Siska - Pingin Nangis Tapi Isin Mp3

Kalia Siska - Pingin Nangis Tapi Isin

Listen: 225

Duration: 05:44

MP3 size: 5.31 MB

Date: 29 January 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Gede Tresnoku, Tulus Kanggo Sliramu
tegone Mbok Sio Sio, Sampek Atiku Loro
pepes Awakku, Ambruk Cagak Atiku
pengen Nangis Tapi Isin
mung Iso Ngempet Ning Njero Batin

Yen Tak Rasakke Jebule Kok Seje
rapodo Karo Manise Ucape
opo Kowe Seneng Yen Ati Iki Kelaran
tresnoku Tibak’e Mbok Gawe Dolanan

Kebangeten Nggonmu Nyikso Atiku
wes Kadung Sayang, Kowe Malah Ngilang

Gede Tresnoku, Tulus Kanggo Sliramu
tegone Mbok Sio Sio, Sampek Atiku Loro
pepes Awakku, Ambruk Cagak Atiku
pingin Nangis Tapi Isin
mung Iso Ngempet Ning Njero Batin

Kebangeten Nggonmu Nyikso Atiku
wes Kadung Sayang, Kowe Malah Ngilang

Gede Tresnoku, Tulus Kanggo Sliramu
tegone Mbok Sio Sio, Sampek Atiku Loro
pepes Awakku, Ambruk Cagak Atiku
pingin Nangis Tapi Isin
mung Iso Ngempet Ning Njero Batin

Gede Tresnoku, Tulus Kanggo Sliramu
tegone Mbok Sio Sio, Sampek Atiku Loro
pepes Awakku, Ambruk Cagak Atiku
pingin Nangis Tapi Isin
mung Iso Ngempet Ning Njero Batin

Pingin Nangis Tapi Isin
mung Iso Ngempet Ning Njero Batin



Download Lagu Gratis Kalia Siska - Pingin Nangis Tapi Isin di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Kalia Siska - Pingin Nangis Tapi Isin (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Kalia Siska Pingin Nangis Tapi Isin. Lirik Lagu Kalia Siska Pingin Nangis Tapi Isin Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home