Download lagu Lala Widy - Mblebes Feat Gerry Mahesa (Versi Koplo) Mp3

Lala Widy - Mblebes Feat Gerry Mahesa (Versi Koplo)

Listen: 261

Duration: 04:39

MP3 size: 4.29 MB

Date: 26 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Dik, sakjake kok ono perlu
Isih esuk wis nangeke aku
Ning tanganmu kok nggowo palu
Opo to sing rusak dipanku?

Wis kowe ra usah suloyo
Dek bengi metu karo sopo?
Neng klambimu lipstike sopo?
Yen dudu bocah wadon liyo

Dek bengi aku ora neng endi-endi Dik
Aku malah njaluk tulung mbok keroki Dik
Pirang-pirang dino ora mbok turuti
Wetengku rasane koyo disunduki

Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati Mas?!
Klumprak-klumpruk ben dino makani tinggi
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti
Opo aku arep mbok pakani wedhi?!

Wis nyingkrih-nyingkrih gek ndang nyingkrih
Emoh, Dik
Yen ngono aku sing sumingkrih
Ojo, Dik
Aku masih cinta padamu
My Darling I Love You

Download Lagu Gratis Lala Widy - Mblebes Feat Gerry Mahesa (Versi Koplo) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Mblebes - Lala Widy Feat Gerry Mahesa - Versi Koplo ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Lala Widy Mblebes Feat Gerry Mahesa (Versi Koplo). Lirik Lagu Lala Widy Mblebes Feat Gerry Mahesa (Versi Koplo) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home