Download lagu Lara Silvy - Remuk Sesisih Mp3

Lara Silvy - Remuk Sesisih

Listen: 223

Duration: 06:11

MP3 size: 5.97 MB

Date: 23 April 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Terus terang wae rasah ngapusi aku
Ati wis kadung tresno karo sliramu
Iki pancen karepmu kowe milih ninggal aku
Aku ora lilo karo keputusanmu

Remuk sesisih tresnoku sing putih
Kowe ra perduli aku kelaran ning kene
Terus kepiye kabeh angen angen ku
Terus terang wae rasah ngapusi akuJare bakal njogo tekane matiku

Aku durung iso nompo kahanan iki
Opo kurangku nganti kowe tego nglungani
Durung percoyo bakal kelangan kowe
Yen ora karo kowe atiku tak tutup wae

Tegane mblenjani tresno tulus iki
Wis nganti koyo ra duweni ati

Download Lagu Gratis Lara Silvy - Remuk Sesisih di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Lara Silvy - REMUK SESISIH (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Lara Silvy Remuk Sesisih. Lirik Lagu Lara Silvy Remuk Sesisih Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home