Download lagu Lintang Piscesa - Dada Sayang Mp3

Lintang Piscesa - Dada Sayang

Listen: 202

Duration: 05:13

MP3 size: 5.01 MB

Date: 22 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Rasane Koyo Ngene Yen Lagi Nandang Kahanan
Tak Kuat Kuatne Ati Nadyan Loro Tenan
Sing Dikarepne Selawase Sesandingan
Nyatane Kabeh Mung Dadi Kenangan

Yen Pancen Mung Semene Tresnamu Kanggo Awakku
Yowes Kudu Tak Lilakne Nadyan Perih Atiku
Ninggalke Aku Kowe Malah Ro Wong Liyo
Aku Sadar Wes Raono Artine

Yowes Dada Sayang, Dewe Wes Ra Dadi Siji
Sing Ati Ati Nggon Bebrayan, Tak Dongakne Tresno Nyawiji
Yowes Dada Sayang, Lilo Ora Tak Gondheli
Amergo Wes Kudu Sadar Dudu Sopo Sopo Aku Iki

Yen Wonten Kurang, Ngapunten Kulo
Cukup Ngerti Wae Setyomu Mung Semono
Yen Pancen Mung Semene Tresnamu Kanggo Awakku
Yowes Kudu Tak Lilakne Nadyan Perih Atiku
Ninggalke Aku Kowe Malah Ro Wong Liyo
Aku Sadar Wes Raono Artine

Yowes Dada Sayang, Dewe Wes Ra Dadi Siji
Sing Ati Ati Nggon Bebrayan, Tak Dongakne Tresno Nyawiji
Yowes Dada Sayang, Lilo Ora Tak Gondheli
Amergo Wes Kudu Sadar Dudu Sopo Sopo Aku Iki

Yen Wonten Kurang, Ngapunten Kulo
Cukup Ngerti Wae Setyomu Mung Semono

Yowes Dada Sayang, Dewe Wes Ra Dadi Siji
Sing Ati Ati Nggon Bebrayan, Tak Dongakne Tresno Nyawiji
Yowes Dada Sayang, Lilo Ora Tak Gondheli
Amergo Wes Kudu Sadar Dudu Sopo Sopo Aku Iki

Yen Wonten Kurang, Ngapunten Kulo
Cukup Ngerti Wae Setyomu Mung Semono




Download Lagu Gratis Lintang Piscesa - Dada Sayang di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu LINTANG PISCESA | DADA SAYANG | Official Music Video | The Best Wahana Musik Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Lintang Piscesa Dada Sayang. Lirik Lagu Lintang Piscesa Dada Sayang Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home