Download lagu Lintang Piscesa - Layang Dungo Restu Mp3

Lintang Piscesa - Layang Dungo Restu

Listen: 234

Duration: 04:39

MP3 size: 4.29 MB

Date: 19 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tak Tulis Layang Kangen Iki Dinggo Kowe
Soyo Ngampet Gede Roso Katresnanku
Snadyan Adoh Pangonmu Ra Bakal Tak Lale’ke
Tunggulahku Dan Jaga Hatimu Untukku

Donga’no Aku Karo Restumu
Sabar Ngenteni Tekan Baliku
Tak Jogo Roso Kanggo Awakmu
Semoga Dirimu Juga Begitu

Reff:
Roso Sayang Iki Ra Biso Lali
Nganti Mbesok Tekaning Mati
Janji Tulus Ra Mung Ono Ing Lathi
Mantep Roso Lan Jiwo Rogo Iki

Tak Titipke Layang Kangenku Iki
Mugo Biso Nambahi Ati
Panyuwunku Siji Kanggo Awakmu
Njogo Roso Lan Katresnanku



Download Lagu Gratis Lintang Piscesa - Layang Dungo Restu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu LINTANG PISCESA | LDR | LAYANG DUNGO RESTU | Official Music Video | Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Lintang Piscesa Layang Dungo Restu. Lirik Lagu Lintang Piscesa Layang Dungo Restu Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home