Download lagu Losskita - Lilakno Lungaku Mp3

Losskita - Lilakno Lungaku

Listen: 996

Duration: 05:36

MP3 size: 5.23 MB

Date: 14 February 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku ra nyongko
Bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe dewe
Mergo tresno raiso di peksakno
Ati ikhlas lan nrima legowo
Senadyan koe lungo
Dongaku tetep iseh ono
Mugo koe tambah bahagio
Mantepke atimu
Koe kudu percoyo
Tanpa aku koe tetep iso
Mugo oleh restune wong tuo
Lilakno lungaku
Lurusno dalan mlaku mu
Rabakal tak ganggu urusan mu
Mlaku dewe dewe
Koe wes karo liane
Mugo gusti maringi restune
Senadyan koe lungo
Dongaku tetep iseh ono
Mugo koe tambah bahagio
Mantepke atimu
Koe kudu percoyo
Tanpa aku koe tetep iso
Mugo oleh restune wong tuo
Lilakno lungaku
Lurusno dalan mlaku mu
Rabakal tak ganggu urusan mu
Mlaku dewe dewe
Koe wes karo liane
Mugo gusti maringi restune
Lilakno lungaku
Lurusno dalan mlaku mu
Rabakal tak ganggu urusan mu
Mlaku dewe dewe
Koe wes karo liane
Mugo gusti maringi restune
Mugo gusti maringi restune

Download Lagu Gratis Losskita - Lilakno Lungaku di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu LOSSKITA - Lilakno Lungaku(Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Losskita Lilakno Lungaku. Lirik Lagu Losskita Lilakno Lungaku Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home