Download lagu Luluk Darara - Akhire Pisahan (Maduwangi Music) Mp3

Luluk Darara - Akhire Pisahan (Maduwangi Music)

Listen: 210

Duration: 05:18

MP3 size: 5.06 MB

Date: 04 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Luluk Darara - Akhire Pisahan)

Titip Kembang Iki
Dinggo Wong Sing Tak Tresnani
Dijogo Lan Ojo Nganti Ilang

Masio Ra Sesandingan
Ning Ati Tetep Sayang
Ning Mburimu Aku Wes Berjuang

Nanging Opo Kabeh Iki Raono Artine
Kowe Milih Ninggal Tresno Tulus Sing Tak Jogo
kembange Wes Layu Koyo Janjimu Neng Aku

Tresnoku Wes Ilang, Kabur Koyo Layangan
Kowe Sing Tak Sayang Akhire Pisahan
Tak Cobo Nglalekke Kenangan Sing Gawe Aku Loro
Ikhlas Koe Lungo Aku Ora Popo



Download Lagu Gratis Luluk Darara - Akhire Pisahan (Maduwangi Music) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Luluk Darara - Akhire Pisahan | Maduwangi Music (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Luluk Darara Akhire Pisahan (Maduwangi Music). Lirik Lagu Luluk Darara Akhire Pisahan (Maduwangi Music) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home