Download lagu Luluk Darara - Aku Ikhlas (Akustik Koplo) Mp3

Luluk Darara - Aku Ikhlas (Akustik Koplo)

Listen: 164

Duration: 04:14

MP3 size: 4.04 MB

Date: 19 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Luluk Darara - Aku Ikhlas

Aku Nglakoni Kabeh Iki
Ikhlas Seko Ning Ati Nggo Sliramu

Duh Kang Mas Sepurane Yen Aku
Nggawe Loro Atimu
Aku Ora Menghargai
Koe Sing Gemati

Yowes Rapopo Rasah Digetuni
Cukup Aku Ngerti Perjuanganku
Dadi Esemmu Ning Uripmu

Sak Jembare Segoro
Aku Ikhlas Yen Akhire Kudu Nompo Loro Iki

Tulong Ojo Koe Ninggalke Aku
Aku Pengen Ning Sandingmu

Pancen Iki Dalane Nompo
Aku Iso Nerimo Sing Ora Lilo
Kepiye Pengenku Nyanding Koe
Wes Lalekke Tak Tompo Opo Anane

Mungkin Wes Takdire
Kudu Dikuatke Nompo Kenyataane
Aku Ro Koe Pancen Dudu Jodone



Download Lagu Gratis Luluk Darara - Aku Ikhlas (Akustik Koplo) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Luluk Darara - Aku Ikhlas | Akustik Koplo (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Luluk Darara Aku Ikhlas (Akustik Koplo). Lirik Lagu Luluk Darara Aku Ikhlas (Akustik Koplo) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home