Download lagu Luluk Darara - Lungo O Mp3

Luluk Darara - Lungo O

Listen: 244

Duration: 05:16

MP3 size: 5.04 MB

Date: 29 January 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Opo Iseh Kelingan Koe Ro Aku
Seng Tau Ngancani Susah Senangmu
Nanging Opo Kenyataan
Koe Ngelarani Ati Iki
Kabeh Janji Manismu Ora Ono Bukti

*
Reff.
Aku Ramekso Koe Dadi Jodoku
Seng Tak Jalok Tulus Seko Atimu
Nek Pancen Sliramu Kui
Tulus Tresno Karo Aku
Ra Bakal Lungani Aku Mergo Kurangku

Nggo Ngopo Aku Nggondeli
Dinggo Ngopo Aku Nggetuni
Jodoh Lan Rejeki Neng Tangane Gusti

Lungo’O Yen Pancen Kowe Ora Tresno
Timbang Neng Kene Jebule Mung Kepekso
Aku Wes Lilo, Uwes Iso Nompo
Yen Lungamu Mergo Wong Liyo

Back To *

Download Lagu Gratis Luluk Darara - Lungo O di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Luluk Darara - Lungo'O (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Luluk Darara Lungo O. Lirik Lagu Luluk Darara Lungo O Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home