Download lagu Luluk Darara - Mandek Nangis (Banyu Moto Uwes Asat) Mp3

Luluk Darara - Mandek Nangis (Banyu Moto Uwes Asat)

Listen: 223

Duration: 05:06

MP3 size: 4.94 MB

Date: 22 January 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Mandek Nangis

Banyu Moto Uwes Asat
Krono Mikir Kowe Minggat
Banyu Moto Uwes Gugur
Krono Kowe Uwes Mundur
Marang Janjimu Ning Aku

Pingin Tak Lalekke Kenangan Ro Kowe
Nanging Kok Angel Rasane
Aku Kudu Piye Carane Ninggalke Kowe
Opo Saking Gedine Katresnanku

Aku Kudu Iso Nglaleke Rupane
Supoyo Moto Iki Iso Mandek Nangis
Kesel Atiku Krono Korban Janji Manismu
Mendung Ning Ati Dadi Saksi Kowe Mblenjani

Mendung Ning Ati Dadi Saksi
Kowe Ninggalke Aku



Download Lagu Gratis Luluk Darara - Mandek Nangis (Banyu Moto Uwes Asat) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Luluk Darara - Mandek Nangis | Banyu Moto Uwes Asat (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Luluk Darara Mandek Nangis (Banyu Moto Uwes Asat). Lirik Lagu Luluk Darara Mandek Nangis (Banyu Moto Uwes Asat) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home