Download lagu Luluk Darara Tau Tatu Mp3

Listen: 64

Duration: 05:53

MP3 size: 5.4 MB


Luluk Darara Tau Tatu

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Tatu hang bengen tau
manggon nong atinisun
seperene perihe mageh keroso
iku hang gawe sun kwatir
bakal kebalen maning
isun wedi di larani
paribasane riko kelaksan nyanding isun
dadio ulan hang biso madhangi isun
siji hang sun jaluk nyang riko
janji sing arep ngelio
mergo ati iki wis tau keloro

sun jaluk ojo riko larani
kadung mbesuk atinisun
wis percoyo nyang riko
sun jaluk ojo di sio sio
mergane sak durunge isun wis tau tatu
wis tau tatu
paribasane riko kelaksan nyanding isun
dadio ulan hang biso madhangi isun
siji hang sun jaluk nyang riko

janji sing arep ngelio
mergo ati iki wis tau keloro
kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
sun jaluk ojo riko larani
kadung mbesuk atinisun
wis percoyo nyang riko

sun jaluk ojo di sio sio
mergane sak durunge isun wis tau tatu
wis tau tatu
kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
sun jaluk ojo riko larani
kadung mbesuk atinisun
wis percoyo nyang riko
sun jaluk ojo di sio sio
mergane sak durunge isun wis tau tatu
wis tau tatu

Download Lagu Gratis Luluk Darara Tau Tatu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Luluk Darara Tau Tatu Mp3 Terbaru. Download Lagu Tau Tatu | DJ Kentrung - Luluk Darara (Official Music Video) lengkap dengan lirik lagu Tau Tatu.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com