Download lagu Luluk Darara - Wes Tatas (Akustik Koplo) Mp3

Luluk Darara - Wes Tatas (Akustik Koplo)

Listen: 227

Duration: 04:32

MP3 size: 4.22 MB

Date: 31 January 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Luluk Darara - Wes Tatas

Tak Eleng Eleng Bien Tau Ngomong Opo
Arep Ngancani Aku Tekan Pungkase Umurku
Nanging Sak Iki Ne Koe Ninggal Janjine
Ibarat Banyu Mili Wes Tekan Segoro

Cobo Dadi Aku Kuat Po Atimu
Mesti Kowe Sambat Ora Kuat
Aku Uwes Ora Pengin Loro
Atiku Wes Tenang Wes Tak Anggep Ilang

Layangan Seng Tatas
Tondo Tresno Ku Wes Pungkas
Mabur Duwur Ngalang Ngalang
Yen Nibo Dadi Kenangan

Kowe Seng Tak Eman Eman
Ninggal Ke Roso Kelaran
Opo Iki Wes Takdire
Aku Ikhlas Aku Pasrah Wes Tak Ngalah



Download Lagu Gratis Luluk Darara - Wes Tatas (Akustik Koplo) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Luluk Darara - Wes Tatas | Akustik Koplo (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Luluk Darara Wes Tatas (Akustik Koplo). Lirik Lagu Luluk Darara Wes Tatas (Akustik Koplo) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home