Download lagu Lusiana Malala - Lungo O (New BWX Gedruk) Mp3

Lusiana Malala - Lungo O (New BWX Gedruk)

Listen: 158

Duration: 04:52

MP3 size: 4.41 MB

Date: 14 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

LungoO

Aku Wes Lilo, Uwes Iso Nompo
Yen Lungamu Mergo Wong Liyo

Opo Iseh Kelingan Koe Ro Aku
Seng Tau Ngancani Susah Senangmu
Nanging Opo Kenyataan
Koe Ngelarani Ati Iki
Kabeh Janji Manismu Ora Ono Bukti

Aku Ramekso Koe Dadi Jodoku
Seng Tak Jalok Tulus Seko Atimu
Nek Pancen Sliramu Kui
Tulus Tresno Karo Aku
Ra Bakal Lungani Aku
Mergo Kurangku

Nggo Ngopo Aku Nggondeli
Dinggo Ngopo Aku Nggetuni
Jodoh Lan Rejeki
Neng Tangane Gusti

Lungo’O Yen Pancen Kowe Ora Tresno
Timbang Neng Kene Jebule Mung Kepekso
Aku Wes Lilo, Uwes Iso Nompo
Yen Lungamu Mergo Wong Liyo

Reff :
Aku Ramekso Koe Dadi Jodoku
Seng Tak Jalok Tulus Seko Atimu
Nek Pancen Sliramu Kui
Tulus Tresno Karo Aku
Ra Bakal Lungani Aku
Mergo Kurangku

Nggo Ngopo Aku Nggondeli
Dinggo Ngopo Aku Nggetuni
Jodoh Lan Rejeki
Neng Tangane Gusti

Lungo’O Yen Pancen Kowe Ora Tresno
Timbang Neng Kene Jebule Mung Kepekso
Aku Wes Lilo, Uwes Iso Nompo
Yen Lungamu Mergo Wong Liyo

#LungoO
#LusianaMalala
#Maska



Download Lagu Gratis Lusiana Malala - Lungo O (New BWX Gedruk) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Lungo'O - Lusiana Malala (New Bwx Gedruk) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Lusiana Malala Lungo O (New BWX Gedruk). Lirik Lagu Lusiana Malala Lungo O (New BWX Gedruk) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home