Download lagu Lusiana Malala - Mundur Ngalah (New Bwx Gedruk) Mp3

Lusiana Malala - Mundur Ngalah (New Bwx Gedruk)

Listen: 154

Duration: 04:23

MP3 size: 4.13 MB

Date: 07 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Mundur Ngalah


Sak Umpomono Kowe Dadi Aku
Rung Bakalan Iso Nglakoni Sing Koyo Ngene
Aku Wes Sabra Dinggo Merjuangke Kowe
Sing Ra Perlu Weruh Koyo Ngopo Ning Mripatmu

Wes Cukup Loro Iki
Cidro Sing Tak Rasakne
Ibarat Tali Sing Di Dandani

Uwes Ojo Ngandoli
Lungaku Ra Bakal Bali
Yen She Saying Karo Dek E
Mending Aku Sadar Diri

Wes Entek Anggonku Sabar
Sabendino Ati Ambyar
Aku Mundur Trimo Ngalah
Mergo Aku Wes Ra Betah

Kowe Pancen Ra Nduwe Ati
Tego Tegone Nglarani

#MundurNgalah
#LusianaMalala
#Maska



Download Lagu Gratis Lusiana Malala - Mundur Ngalah (New Bwx Gedruk) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Lusiana Malala - Mundur Ngalah (New BWX Gedruk) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Lusiana Malala Mundur Ngalah (New Bwx Gedruk). Lirik Lagu Lusiana Malala Mundur Ngalah (New Bwx Gedruk) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home