Download lagu Lusiana Malala - Tau Nresnani Mp3

Lusiana Malala - Tau Nresnani

Listen: 114

Duration: 05:33

MP3 size: 5.21 MB

Date: 10 December 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sak Orane Aku Tau Nresnani Awakmu
Meski Mung Sepintas Wektu
Sak Orane Aku Tau Ngagumi Awakmu
Meski Sakdurunge Ra Ngerti Sifatmu

Tego Tenan Yo Sliramu Dolanan Atiku
Seng Jelas Banget Tulus Nresnani Nganti Tekan Mati
Tak Kirane Iso Dowo Dalane Cerito
Nanging Gusti Maringi Dalan Liyo Kowe Ninggal Lungo
reff:
Sak Orane Aku Tau Nresnani Awakmu
Meski Mung Sepintas Wektu
Sak Orane Aku Tau Ngagumi Awakmu
Meski Sakdurunge Ra Ngerti Sifatmu

Matur Suwun Uwes Tau Ono Neng Atiku
Matur Suwun Banget Uwes Ngancani Aku
Tak Kiro Awak Dewe Iso Gandeng Sampek Sak Dowone Wektu
Nanging Piye Maneh Iki Wes Dalane Crito Tekan Dek Wingi
Sakdurung Medot Tresno Seng Marai Atiku Iki Dadi Loro

Tak Kirane Iso Dowo Dalane Cerito
Nanging Gusti Maringi Dalan Liyo Kowe Ninggal Lungo
reff:
Sak Orane Aku Tau Nresnani Awakmu
Meski Mung Sepintas Wektu
Sak Orane Aku Tau Ngagumi Awakmu
Meski Sakdurunge Ra Ngerti Sifatmu
Setidaknya Aku Pernah Mencintai Kamu
Walau Hanya Sepintas Waktu
Setidaknya Aku Pernah Mengagumi Kamu
Walau Sebelumnya Tak Tau Sifatmu
Matur Suwun Wes Ngekek I Loro Neng Atiku
Seng Marai Tatu....... Seng Marai Tatu....


Download Lagu Gratis Lusiana Malala - Tau Nresnani di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu LUSIANA MALALA - TAU NRESNANI (OFFICIAL MUSIC VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Lusiana Malala Tau Nresnani. Lirik Lagu Lusiana Malala Tau Nresnani Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home