Download lagu Lusiana Malala - Wes Tatas (Layangan Sing Tatas Tondo Tresnoku Wes Pungkas) Mp3

Lusiana Malala - Wes Tatas (Layangan Sing Tatas Tondo Tresnoku Wes Pungkas)

Listen: 230

Duration: 04:33

MP3 size: 4.23 MB

Date: 06 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Wes Tatas

Tak Eleng Eleng Bien Tau Ngomong Opo
Arep Ngancani Aku Nganti Tekan Pungkase Umurku
Nanging Sak Iki Ne Koe Ninggal Janjine
Ibarat Banyu Mili Wes Tekan Segoro

Cobo Dadi Aku Kuat Po Atimu
Meski Koe Sambat Ora Kuat
Aku Uwes Ora Pengin Loro
Atiku Wes Tenang Wes Tak Anggep Ilang

Layangan Seng Tatas
Tondo Tresno Ku Wes Pungkas
Mabur Duwur Ngalang Ngalang
Yen Nibo Dadi Kenangan

Koe Seng Tak Eman Eman
Ninggal Ke Roso Kelaran
Opo Iki Wes Takdir E
Aku Iklas Aku Pasrah Wes Tak Ngalah

#WesTatas
#Lusiana Malala
#Maska



Download Lagu Gratis Lusiana Malala - Wes Tatas (Layangan Sing Tatas Tondo Tresnoku Wes Pungkas) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Lusiana Malala - Wes Tatas (Official Music Video) Layangan Sing Tatas Tondo Tresnoku Wes Pungkas Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Lusiana Malala Wes Tatas (Layangan Sing Tatas Tondo Tresnoku Wes Pungkas). Lirik Lagu Lusiana Malala Wes Tatas (Layangan Sing Tatas Tondo Tresnoku Wes Pungkas) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home