Download lagu Mala Agatha - Aku Karo Kowe (New Shakila) Mp3

Mala Agatha - Aku Karo Kowe (New Shakila)

Listen: 128

Duration: 04:23

MP3 size: 4.13 MB

Date: 22 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku Karo Kowe

Naliko Mbiyen Tak Gandeng Tanganmu
Tak Sawang Mripatmu Gawe Ayem Atiku

Nanging Sak Iki Sliramu Adoh Neng Kono
Ninggalke Aku Sing Sayang Karo Dirimu

Aku Pesen Ojo Nganti Ono Wong Liyo
Jogonen Atimu Simpenen Roso Tresnoku

Reff :
Gede Roso Tresnoku Neng Awakmu
Gede Roso Sayangku Neng Awak Mu
Aku Rindu Manise Esem Mu
Abote Nyonggo Roso Tresnoku

Mung Biso Nyimpen Ning Jero Batinku
Arep Turu Mong Biso Nyawang Fotomu
Iki Pie Rasane Kok Koyo Ngene
Nandang Tresno Terhalang Jarak Lan Wektu
Aku Karo Nkowe

#AkuKaroKowe
#MalaAgatha
#Maska



Download Lagu Gratis Mala Agatha - Aku Karo Kowe (New Shakila) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Mala Agatha - Aku Karo Kowe (New Shakila) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Mala Agatha Aku Karo Kowe (New Shakila). Lirik Lagu Mala Agatha Aku Karo Kowe (New Shakila) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home