Download lagu Mala Agatha - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) Mp3

Mala Agatha - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi)

Listen: 196

Duration: 04:03

MP3 size: 3.94 MB

Date: 23 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Cidro 2

Durung Nganti Garing
Catu Sing Ning Atiku
Tega-tegane Sliramu
Nambahi Lara Batinku

Aku Ora Percaya
Nanging Kabeh Iki Nyata
Cetha Ning Ngarepe Mata
Yen Sliramu Kuwi Cidro

Panas-panase Srengenge Kuwi
Kang Nguliti Awak Iki
Nanging Sik Panas Rasaning Ati
Nyawang Kedadeyan Iki

Lunga Awakku Sing Kudu Lunga
Timbang Batinku Kelara-lara
Ra Bakal Awakku Iki
Bali Nemoni Sliramu

Lila Atiku Iki Wis Lila
Senajan Lara Neng Jero Dada
Yen Pancene Uwis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Awakmu

#Cidro2
#MalaAgatha


Download Lagu Gratis Mala Agatha - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Mala Agatha - Cidro 2 (Official Music Live) Panas Panase Srengenge Kuwi Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Mala Agatha Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi). Lirik Lagu Mala Agatha Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home