Download lagu Mala Agatha - Separuh Rogo (The Ganong Jandut) Mp3

Mala Agatha - Separuh Rogo (The Ganong Jandut)

Listen: 239

Duration: 04:04

MP3 size: 3.95 MB

Date: 10 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Separuh Rogo

Sing Manggon Njero Ati Iki
Mung Sliramu Sing Ora Biso Tak Ganti
Mergane Tresno Iki Iseh Nggondeli
Sing Manggon Njero Dodo Iki

Mung Sliramu Sing Ora Biso Tak Lali
Senadyan Wis Tak Cobo Ngilangke Ning Ati
Lilo, Aku Ora Lilo
Nanging Iki Kudu Sing Tak Tompo, Oh

Separuh Rogoku Iseh Manggon Sliramu
Jujur Ning Atiku Abot Rasane Kelangan Tresnomu

Separuh Rogoku Iseh Ono Tresnomu
Jujur Ning Atiku Iseh Ra Lilo Ninggalke Sliramu
Hey, Lagista
Aini Record

Ora Lilo Aku, Mas
Sing Manggon Njero Ati Iki
Mung Sliramu Sing Ora Biso Tak Ganti

Mergane Tresno Iki Iseh Nggondeli
Sing Manggon Njero Dodo Iki
Mung Sliramu Sing Ora Biso Tak Lali
Senadyan Wis Tak Cobo Ngilangke Ning Ati

Lilo, Aku Ora Lilo
Nanging Iki Kudu Sing Tak Tompo, Oh
Separuh Rogoku Iseh Manggon Sliramu
Jujur Ning Atiku Abot Rasane Kelangan Tresnomu


#SeparuhRogo
#MalaAgatha
#Maska



Download Lagu Gratis Mala Agatha - Separuh Rogo (The Ganong Jandut) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Mala Agatha - Separuh Rogo (The Ganong Jandut) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Mala Agatha Separuh Rogo (The Ganong Jandut). Lirik Lagu Mala Agatha Separuh Rogo (The Ganong Jandut) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home