Download lagu Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu (Jawa Version) Mp3

Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu (Jawa Version)

Listen: 181

Duration: 04:19

MP3 size: 4.09 MB

Date: 02 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Isih Karo Perasaanku Sing Biyene
Ra Berubah Lan Ra Ono Bedane
Aku Isih Yakin Dadi Duweke

Aku Isih Ono Panggonku
Isih Tansah Setiyo Nunggoni Kabarmu
Isih Pengen Ngrungoke Suaramu
Tresno Tansah Gawe Abot Pikirku

Reff
Rasa Kangen Ku
Kangen Karo Slira Mu
Tanpo Wates Wektu
Katresnanku
Mung Panyuwunku
Nadyan Tanpo Clatu
Mung Kanggo Tresnaku

Adoh Soko Netroku
Cedak Karo Dongaku
Aku Nyimpen Kangenku

Aku Isih Neng Alam Donyo
Nyawang Sliramu Gandeng Karo Uwong Liyo
Panas Atiku Amergo Sojono
Ning Ojo Nganti Tego Ninggal Lungo


Download Lagu Gratis Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu (Jawa Version) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu (Official Music Video) Tanpa Batas Waktu | Jawa Version Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Mala Agatha Tanpo Bates Wektu (Jawa Version). Lirik Lagu Mala Agatha Tanpo Bates Wektu (Jawa Version) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home