Download lagu Nella Kharisma Banyu Langit Mp3

Listen: 90

Duration: 05:45

MP3 size: 5.32 MB


Nella Kharisma Banyu Langit

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalem neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane



Sudah tahu Yang Ini Belum?



Halu Sejenak, Oppa Drama Korea Yang Cocok Jadi Teman Hidupmu ...


Tipe Kids Zaman Now Dilihat Dari Film Favorit, Kamu Yang Mana?


Seperti Apa Sih Dream Wedding Kamu Nanti?

Download Lagu Gratis Nella Kharisma Banyu Langit di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma Banyu Langit Mp3 Terbaru. Download Lagu nella kharisma - banyu langit [official] lengkap dengan lirik lagu Banyu Langit.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com