Download lagu Nella Kharisma Bukti Janjimu (Ft. Dory Harsa) Mp3

Listen: 105

Duration: 04:25

MP3 size: 4.15 MB


Nella Kharisma Bukti Janjimu (Ft. Dory Harsa)

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Duh cah ayu aku tresno karo kowe
Siji sijine neng njero atiku
Aku lilo kerjo esuk awan sore
Amung gawe nyenengke atimu

Senajan hasile ora sepiro
Yowes rapopo aku biso nrimo
Iki ngono gegayuhanku
Nyawiji bareng sliramu

Duh kang mas aku tetep tresno kowe
Tak trimo opo anane
Tak tunggu kang mas buktekke janjimu
Nyuwun restu marang wong tuwaku

O... sabaro nimas tak toto atiku
Nyuwun pangestu marang wong tuwaku
Mugo'o gusti ugi paring restu
Aku biso urip bareng sliramu
Kowe biso urip bareng awakku

Download Lagu Gratis Nella Kharisma Bukti Janjimu (Ft. Dory Harsa) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma Bukti Janjimu (Ft. Dory Harsa) Mp3 Terbaru. Download Lagu nella kharisma ft. dory harsa - bukti janjimu [official] lengkap dengan lirik lagu Bukti Janjimu (Ft. Dory Harsa).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com