Download lagu Nella Kharisma Dalan Liyane Mp3

Listen: 370

Duration: 04:52

MP3 size: 4.41 MB


Nella Kharisma Dalan Liyane

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Sopo sing kuat nandhang kahanan Sopo seng ora kroso kelangan Ditinggal pas sayang sayange Pas lagi jeru jerune, koe milih dalan liyane Sopo sing kuat ditinggal lungo Sopo sing atine ora loro Kenangan sing wis tak lakoni Tak simpen ning njero ati Dewe wes ra dadi siji Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati Pesenku mung siji, sing ngati-ati Isoku mung mendem esuk tekan sonten Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo Tetep tak dongakno mugo urip mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun Yowes ben tak lakoni nganti sak kuat-kuate ati Pesenku mung siji, sing ngati-ati Isoku mung mendem esuk tekan sonten Mergo sadar diri kulo, dudu sinten sinten Yowes ben mung tak pendem roso sing ono ing njero dodo Tetep tak dongakno mugo urip mulyo Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun Isoku mung nyuwun mugo ora getun Cekap semanten maturnuwun

Download Lagu Gratis Nella Kharisma Dalan Liyane di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma Dalan Liyane Mp3 Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Dalan Liyane [OFFICIAL] lengkap dengan lirik lagu Dalan Liyane.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com