Download lagu Nella Kharisma Ditinggal Pas Sayang Sayange Mp3

Listen: 164

Duration: 05:07

MP3 size: 4.95 MB


Nella Kharisma Ditinggal Pas Sayang Sayange

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Loro rasane ati nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati di laraniti
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe nggawe loro ati

Piye kabarmu sayang opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu ning atiku

Tatu ning atiku loro rasane
Nganti koyo di iris-iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Download Lagu Gratis Nella Kharisma Ditinggal Pas Sayang Sayange di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma Ditinggal Pas Sayang Sayange Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma - Ditinggal Pas Sayang Sayange [OFFICIAL] lengkap dengan lirik lagu Ditinggal Pas Sayang Sayange.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net[at]gmail.com
DownloadLagu345.Com