Download lagu Nella Kharisma - Golek Ganti Mp3

Nella Kharisma - Golek Ganti

Listen: 111

Duration: 04:20

MP3 size: 4.1 MB

Date: 02 May 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tak rewangi rono rene
Esuk awan wengi sore
Tak lakoni nganti ngene
Nanging isih mbok larake

Pancen kudu ajar kuat nompo
Snadyan batin kulo keloro loro
Nuruti karepmu
Suwe - suwe marakke ngelu

Pilih golek ganti
Sing luwih gemati
Timbang mertahanke kowe
Aku dadi kenthir dewe

Aku tak sing lungo
Timbangane loro
Golek ganti
Sing iso nambani

Tak rewangi rono rene
Esuk awan wengi sore
Tak lakoni nganti ngene
Nanging isih mbok larake

Pancen kudu ajar kuat nompo
Snadyan batin kulo keloro loro
Nuruti karepmu
Suwe - suwe marakke ngelu

Pilih golek ganti
Sing luwih gemati
Timbang mertahanke kowe
Aku dadi kenthir dewe

Aku tak sing lungo
Timbangane loro
Golek ganti
Sing iso nambani

Pilih golek ganti
Sing luwih gemati
Timbang mertahanke kowe
Aku dadi kenthir dewe

Aku tak sing lungo
Timbangane loro
Golek ganti
Sing iso nambani

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Golek Ganti di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Nella Kharisma - Golek Ganti [OFFICIAL] Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma Golek Ganti. Lirik Lagu Nella Kharisma Golek Ganti Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home